Vertikalni parni sterilizator multifunkcionalan, moderan i jednostavan za upotrebu.

Izgrađen od nehrđajućeg čelika što spriječava koroziju i obećava da će vam dugo koristiti i biti vaš najbolji prijatelj pri borbi sa mikroorganizmima.

Volumena 100 L, sa dimenzijama komore 400×850, sa uključene tri košare će vam sigurno biti od velike koristi.

NC 100 vam dopušta mnogo toga, od programiranja temperature, vremena sterilizacije,  sve što uradite prikazat će vam na kolor LCD displeju (vizualne i zvučne informacije).

NC 100 pored toga što vam omogućava jednostavno rukovanje, on će vas zaštititi od vaših mogućih grešaka pa vam neće dopustiti da otvorite poklopac prije nego završi sa sterilizacijom i dok se temperatura ne spusti do određene granice kako bi izbjegli moguće neželjene efekte kao eksplozije, opekotine.

On ne samo da brine on je i pametan sterilizator, pa možete da mu naredite da vam pošalje sve greške putem smsa ili na čak 5 e-mail adresa po vašem izboru.

On steriliše za vas: instrumente, tekstil, umotani i ne pakovani materijal, staklo, tečnosti.

Kada kažemo da je multifunkcionalan on to doista i jeste što pokazuje njegova primjena u : operacionim odjelima i laboratorijama klinika, mikrobiologija, stomatologija, biologija, veterinarska i poljoprivredna odjeljenja, industrije hrane (kontrola kvaliteta).

NC 100 sa zadovostvom koriste ustanove u BIH, s neke od njih su:

Klinika za IVF-BonaDea Sarajevo, Kantonalna bolnica Goražde, Dom zdravlja Šamac,  Dom zdravlja Vitez, Dom zdravlja Gračanica, Dom zdravlja Jajce, Dom zdravlja Srebrenik, Dom zdravlja Travnik, a uskoro možda i vaša ustanova će biti ponosni korisnik NC 100.

Vertikalni autoklav NC 100 je dostupan ODMAH po Vašoj narudžbi i to sa posebnim popustom od -5%.

NC 100 je proizveden u Turskoj od strane Nuve Sanayi kompanije sa iskustvo od 50 godina u proizvodnji laboratorijske i sterilizacijske opreme. Godine iskustva Nuvea pokazuju da je riječ o izuzetno kvalitetnoj opremi koja je posredstvom naše firme dostupna i na prostoru Bosne i Hercegovine. Veliki broj klinika državnih i privatnih, domova zdravlja, laboratorija, zavoda i mnogih drugih firmi u BiH koje imaju potrebu za opremom koju posjeduje Nuve kao fabrika, a Analitika kao generalni zastupnik je isporučila širom Bosne i Hercegovine.

Uvjerite se u kvalitet.

Kontaktirajte nas biće nam zadovoljstvo da postanete naš partner i korisnik.