Vaša podrška za ISPITIVANJE MIKROBIOLOŠKE I BIOLOŠKE ŠTETNOSTI radne sredine

Dragi korisnici,

nakon više upita i uspješno realiziranih ponuda,

sa zadovoljstvom Vam obavještavamo da ponuditi možemo kompletan paket laboratorijske opreme namijenjen za ispitivanje mikrobiološke i biološke štetnosti radne sredine.

Ovlašteni smo zastupnici brojnih europskih i svjetskih proizvođača robe, poput Nuve Sanayi, Memmert, Orion Thermo Sci, Biosan SIA, BestScope, te smo kvalificirani ponuditi kompletnu opremu na osnovu Pravilnika i Zakona o zaštiti na radu.

Udovoljili smo zahtjevima brojnih BiH kompanija poput Vatrosistema, Provinga, TQM i drugih. Korisnici su se odlučili za djelomično ali i kompletno opremanje laboratorije za predmetno područje ispitivanja.

Pošaljite nam informativni upit, a od nas možete očekivati brzu ponudu za uređaje adekvatne Vašim potrebama i analizama.

Informativno Vam možemo dostaviti i brošure adekvatnih uređaja, za pregled performansi i mogućnosti koje Vam nude uređaji.

Za svu opremu je obezbijeđena usluga instalacije, edukacije i servisna podrška kako u garantnom tako i vangarantnom roku, vršena od strane stalnog uposlenika naše kompanije.

Kompanija smo koja je opremila velik broj laboratorija, različitih namjena (mikrobiološke, laboratorije za kontrolu vode, zemljišta, ruda, zdravstvene i obrazovne ustanove).

Osjećajte se slobodno da se javite za sva dodatna pitanje i informacije,

Vaša Analitika